info@chefsskolan.com

Praktisk arbetsrätt

Kursbeskrivning - Praktisk arbetsrätt

Arbetsrätt är något som många ledare, chefer och medarbetare fasar inför. Det verkar vara krångligt och mycket att hålla reda på. Det stämmer att lagstiftningen kring arbetsrelaterade frågor är mycket omfattande i Sverige. Men det fina är att alla inte behöver bemästra alla delar av arbetsrätten för att göra ett bra arbete. Det finns dock vissa delar av arbetsrätten som alla chefer och medarbetare bör känna till. Lagstiftaren är också väldigt hård när det gäller vissa arbetsrättsliga frågor.

Men istället för att vara rädd för detta intressanta och nödvändiga område så finns vår utbildning inom arbetsrätt. Efter utbildningen kommer du känna dig säkrare och dessutom kommer du se att det du förut trodde var en snårskog i själva verket är en skog där det finns en stig man kan gå på för att komma fram enklare.

Syfte

Syftet med utbildningen är att du skall förstå de viktigaste delarna inom arbetsrätt, såsom LAS, MBL m.m. Du skall också ha redskap och mod till att arbeta med arbetsrätten i din organisation.

Mål

Efter den här kursen:

Metodik

Kursen genomförs med en bra blandning av: Föreläsningar, praktiska övningar, diskussioner, interventioner och reflektioner, en mix som visat sig vara mycket framgångsrik.

Vad vinner du på att gå den här kursen

Vem vänder kursen sig till?

Kursen vänder sig till dig som är chef/ledare och som vill att just din organisation skall utvecklas och nå sin fulla potential, eller till dig som medarbetare som vill veta vad lagen säger inom arbetsrätten.

Tid

3 dagar

Investering

15 600 SEK /deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika, möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter kursen.

Litteratur som du får innan kursen

Arbetsrätt i praktiken – Lars Viklund & Bo Bylund

Anmäl dig till utbildningen i formuläret nedan.

Läs våra allmänna villkor för bokning.

Jag har läst igenom och godkänt de allmänna villkoren!*

Kontakta oss


Sociala medier


©Chefsskolan Sverige AB