Ledarskap - Grund

Kursbeskrivning

Har du ett jobb där du, utan att formellt vara chef, ibland förväntas leda andra medarbetare. I det dynamiska moderna arbetslivet blir detta allt vanligare. Hur din roll benämns kan variera, vanligast är väl teamledare, projektledare, uppdragsledare, arbetsledare, samordnare eller koordinator, men listan kan göras lång…

Utbildningen sker under 3 separata dagar, med någon veckas mellanrum mellan varje tillfälle då vi ses. Se närmare datum i anmälningsformuläret.

Om utbildningen

Med denna utbildning i bagaget blir du tryggare i ditt ledarskap och ökar din förmåga att stödja och hjälpa dina medarbetare. Du får tydliga verktyg för att hantera dina möten, konflikter och för att skapa mål som du och dina medarbetare tillsammans arbetar för att uppnå. Du får en ökad förståelse för hur grupper fungerar och hur de utvecklas samt vad du som ledare kan göra för att hjälpa gruppen att utvecklas ännu mer.

Kursmål

Du kommer få en ökad förståelse för hur grupper fungerar och vad du som ledare kan göra för att utveckla din grupp till att bli ännu bättre. Du kommer förbättra din kommunikationsförmåga. Du får redskap för att på ett tydligt och effektivt sätt arbeta mot uppsatta mål tillsammans med din grupp och du kommer att förstå din betydelse för att utveckla din grupp.

Ur kursinnehållet:

Vem vänder kursen sig till?

Om du i din yrkesroll förväntas leda andra utan att formellt vara chef så är detta utbildningen för dig. Även andra med allmänt intresse för ledarskap har nytta och glädje av kursen.

3 dagar

10 400 :- / deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika.