info@chefsskolan.com

Event- & Crossovermarketing

Event som strategiskt & taktiskt verktyg i din handlingsplan.

Syfte

I dagens mediebrus & stress har många säljorganisationer svårt att ens få till säljbesök med sina kunder & prospects. Att jobba crossover med andra företag som inte har konkurrerande produkter men väl samma kunder kan vara ett sätt att öka attraktions & motivationskraften hos dina kunder att lägga tid för detta. Lösningen heter event. Du lär dig allt från att skriva en ”inbjudande inbjudan” till en gedigen checklista om hur du gör. Kursen är baserad på mångårig kunskap & erfarenhet.

Mål

Efter den här kursen:

Metodik

Kursen genomförs med en bra mix av: föreläsningar, övningar, verkliga exempel från näringslivet, diskussioner, interventioner och reflektioner. En spännande blandning som ger dig nya rön och verktyg i ditt arbete.

Vad vinner du på att gå den här kursen

Du får en utökad verktygslåda för din kundbearbetning som är modern och anpassad till vårt nuvarande samhälle. Du får kunskap som genererar besöksoptimering av säljarbetet. Resultatet ger en kostnadseffektiv besöksoptimering. Du får en flexiblare kampanjplanering. Du får vidgade vyer om hur man kan samarbeta på ett lönsamt sätt med andra företag.

Vem vänder kursen sig till?

Säljchefer, säljare, produktchefer/assistenter samt marknadschefer med flera.

Tid

2 dagar 09.00 – 16.00

Investering

10 400 :- / deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika samt möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter kursen.

Litteratur som du får innan kursen

Eventens ABC , Paloma

Välkommen att anmäla dig till kursen Event- & Crossovermarketing.
Använd formuläret nedan.


Läs våra allmänna villkor för bokning.


Kontakta oss


Sociala medier


©Chefsskolan Sverige AB