Effektiv Organisation

Personalen är den viktigaste resursen i alla företag och organisationer. Samtidigt vet vi att en bra fungerande organisation är en förutsättning för att företaget skall utvecklas och blomstra. Alla organisationer behöver organisationsutveckling för att arbeta optimalt och för att nå sina mål.

Syfte

Syftet med utbildningen är att du skall förstå hur organisationer utvecklas, och att du får redskap för att din organisation blir så effektiv som möjligt. Allt detta för att ni skall kunna nå era mål.

Efter den här kursen skall du:

Vad vinner du på att gå den här kursen

Vem vänder kursen sig till?

Kursen vänder sig till dig som är chef och som vill att just din organisation skall utvecklas och nå sin fulla potential.

2 dagar

10 400 SEK /deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika, möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter

Litteratur som du får innan kursen

Ett skapa effektiva team – Susan A Wheelan

Välkommen att anmäla dig till kursen Effektiv organisation. Var vänlig fyll i formuläret nedan.