Chefen och utvecklingen

Efter en tid som ledare är det dags att ta ditt ledarskap till nästa nivå. Din grundläggande förmåga att vara chef och ledare har du utvecklat under de två inledande utbildningarna i vårt program ”Chefen och Ledarskapet” och” Chefen och teamet”. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Nu har du säkert börjat fundera på dig själv och hur du kan utvecklas och hålla dig ”up to date”. Kort sagt vilka utvecklingsbehov har du och hur kan du utvecklas till en ännu bättre chef och ledare?

Om utbildningen

På den här utbildningen tittar du närmare på dina framgångsfaktorer, vad är det som gör att du lyckats i din chefsroll bland annat så fördjupar vi oss i dina styrkor som ledare men även i din förmåga att hantera de energislukande konflikter vi alla har omkring oss. Du utvecklar din självkännedom med hjälp av vårt kartläggningsverktyg ”Kompetenskompassen” och skapar med resultatet av denna tillsammans med en erfaren coach en omfattande personlig utvecklingsplan. På köpet får du även en grundläggande insikt i medarbetarcoachning.

Kursmål

Du får en djupgående insikt om dina styrkor och utvecklingsområden.
Du ökar din förmåga att ”ta hand om dig själv”.
Din stress kommer när du tar hjälp av våra verktyg att minska avsevärt.
Du stakar ut en väg mot en framtid som du själv väljer.

Ur kursinnehållet

Vad vinner du på att gå den här kursen

2 dagar 09.00 – 16.00

10 400 :- / deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika, möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter kursen.

Vid anmälan till hela ledarprogrammet lämnar vi 20% rabatt på paketpriset.

Välkommen att anmäla dig till kursen Personlig Ledarskap.
Var vänlig fyll i formuläret nedan.