info@chefsskolan.com

Chefen och Teamet

En utmaning för chefer är att få gruppen att fungera och utvecklas. Under den här utbildningen får du förståelse om gruppers olika utvecklingsfaser och vad du som chef behöver göra för att hjälpa gruppen att utvecklas och nå sina mål.

Om utbildningen

Under denna utbildning får du lära dig hur du skall hantera grupper i olika situationer och du får kunskap kring hur du kan använda gruppdynamiken för att utveckla arbetet på hemmaplan.

Med utbildningen ”Chefen och Ledarskapet” i ryggen kommer denna utbildning att ytterligare förbättra ditt chefs- och ledarskap.

Kursmål

Du kommer ha kunskaper kring hur det går till när en grupp bildas och i vilka olika utvecklingsfaser en grupp kan befinna sig i. Du får konkreta verktyg för att som ledare kunna hantera grupper i olika situationer. Du har även fått en ökad kompetens kring att ge konstruktiv feedback till dina medarbetare. Du har fått ökad kunskap kring hur du kan hantera ”besvärliga” situationer och medarbetare på ett konstruktivt och utvecklande sätt.

Ur kursinnehållet

Metodik

Kursen genomförs med en bra blandning av: Föreläsningar, praktiska övningar, diskussioner, interventioner och reflektioner, en mix som visat sig vara mycket framgångsrik.

Vad vinner du på att gå denna utbildning?

Tid

2 dagar 09.00 – 16.00

Investering

10 400 :- / deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika, möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter kursen.

Vid anmälan till hela ledarprogrammet lämnar vi 20% rabatt på paketpriset.

Välkommen att anmäla dig till kursen Personlig Ledarskap.
Var vänlig fyll i formuläret nedan.

Läs våra allmänna villkor för bokning.

Jag har läst igenom och godkänt de allmänna villkoren!*

Kontakta oss


Sociala medier


©Chefsskolan Sverige AB