info@chefsskolan.com

Chefen och Ledarskapet

Behöver du utveckla ditt eget ledarskap? Kanske har du just antagit eller är på väg att anta en ny utmaning – att vara chef? Kanske har du varit chef ett tag och vill utveckla din förmåga.

Att få leda andra är en spännande, rolig men också utmanade uppgift.

Ingen människa föds med de egenskaper man behöver för att göra ett gott arbete i chefsrollen.

På den här utbildningen får du därför med dig insikter och förståelse för vad som förväntas av dig, du får dessutom ett antal verktyg och tekniker som underlättar ditt arbete och gör det roligare.

Om utbildningen

Med den här utbildningen i ryggen får du kunskaper och verktyg som gör dig effektivare som chef, du får därmed goda förutsättningar för att tillsammans med dina underställda lyckas med att nå era uppsatta mål.

Kursmål

Du kommer att förbättra din förmåga att ta beslut, leda och delegera. Du kommer med kunskap om chefens roll, rättigheter och skyldigheter att känna dig tryggare i din roll. Du kommer att förstå hur din grupp fungerar och du kommer att veta hur och på vilket sätt du ska bemöta såväl gamla kollegor som nya medarbetare.

Kursinnehållet

Metodik

Kursen genomförs med en bra blandning av: Föreläsningar, praktiska övningar, diskussioner, interventioner och reflektioner, en mix som visat sig vara mycket framgångsrik.

Vad vinner du på att gå den här kursen

Tid

2 dagar 09.00 – 16.00

Investering

10 400 :- / deltagare inklusive kursmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika, möjlighet till personlig kontakt med kursledaren under 6 månader efter kursen.

Vid anmälan till hela ledarprogrammet lämnar vi 20% rabatt på paketpriset.

Välkommen att anmäla dig till kursen Chefen och Ledarskapet.
Vänligen fyll i formuläret nedan.

Läs våra allmänna villkor för bokning.

Jag har läst igenom och godkänt de allmänna villkoren!*

Kontakta oss


Sociala medier


©Chefsskolan Sverige AB